VENDA DE LLENYA


Manteniment i Serveis Andorra ofereix el seu servei de venda de llenya al país. El nostre producte està format per llenyes de la millor qualitat recol·lectada i tractada per garantir la seva funció com a combustible, garantint les particularitats que fan de la nostra llenya un material de primera per mantenir els teus espais càlids durant els llargs mesos d'hivern.

NETEJA DE XEMENEIES


Manteniment i Serveis Andorra realitza treballs de neteja de xemeneies amb la professionalitat que requereix la tasca de mantenir els conductes de la teva llar de foc en perfecte estat i evitar possibles perillosos ensurts a causa de la desatenció de la instal·lació de l'evacuació dels fums.

NETEJA DE NEU


Manteniment i Serveis Andorra duu a terme treballs de treta de neu de comunitats de veïns, camins i accessos privats. Confia en professionals equipats amb recursos per garantir l'estat practicable de les vies i espais de la teva propietat o comunitat.


.

SERVEIS NETEJA

en GENERAL


Manteniment i Serveis Andorra compta amb professionals dels serveis de neteja preparats per deixar qualsevol superfície o espai de la teva comunitat de veïns impecable. Els nostres coneixements en el sector garanteixen un tracte segur de tots els materials i resultats insuperables d'higiene.

SERVEIS DE JARDINERIA


A Manteniment i Serveis Andorra ens ocupem de les zones verdes de la teva propietat o comunitat mantenint els teus espais atractius a la vista i saludables, gràcies als nostres coneixements de l'entorn natural. Gaudeix de la natura que t'envolta sense maldecaps!

SERVEIS DE MANTENIMENT


Manteniment i Serveis Andorra ofereix un servei integral de manteniment de la teva propietat o comunitat, ocupant-nos de realitzar les tasques de manteniment general, perquè sempre tot, estigui a punt per rebre't amb la màxima confortabilitat.